Troye Sivan videem k písni "Wild" odstartoval emotivní klipovou trilogii

04.09.2015 18:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O Troyi Sivanovi jsme mohli slyšet již minulý rok, kdy vydal úspěšný singl "Happy Little Pill". Za oceánem zabodoval i svým EP "TRXYE", ale Evropa jeho pěvecké kvality stále ještě plně neobjevila. Třeba se to změní díky novému ípíčku s názvem "Wild", které vychází právě dnes (4. září) a australský zpěvák na něj zařadil šest nových songů.

Za hlavní singl z EPčka, který je dnes vypuštěn i do evropského éteru, byla vybrána titulní skladba "Wild". Dvacetiletý zpěvák k pochmurně laděné písni natočil hodně emotivní video, které je prvním dílem plánované klipové trilogie "Blue Neighbourhood". Hlavní roli v něm hrají malí chlapci, jejichž dětské přátelství časem přeroste ve vztah.

Klip tak do jisté míry připomíná životní příběh Troye, který se ke své homosexuální orientaci přiznal rodičům ve svých patnácti letech. Následoval i velký mediální coming out, který zpěvák provedl před dvěma lety prostřednictvím videa na YouTube. Dodejme, že dalších dvou dílů trilogie se dočkáme v následujících týdnech a budou je doprovázet další dva songy ze zmiňovaného divokého EP.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY