Anastacia prozradila obsah nadcházející výběrovky

02.09.2015 08:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Anastacia bude letos na podzim rekapitulovat své dosavadní hudební úspěchy. Kolekce jejích nejúspěšnějších hitů dostala prostý název "The Ultimate Collection" a na trhu bude k mání od šestého listopadového dne.

Nepůjde o její první kolekci toho nej. Šestačtyřicetiletá zpěvačka vydala svůj první výběr pojmenovaný "Pieces Of A Dream" již v roce 2005 a tehdy na něm shrnula úspěchy prvních třech řadových desek. Od té doby přibyly další tři, i když komerčně už méně úspěšné. I tak se Anastacii povedlo dát dohromady celkem devatenáct úspěšných songů, díky kterým patří i nadále mezi jednu z nejúspěšnějších zpěvaček tohoto milénia.

Anastacia před pár dny zakončila úspěšné Resurrection Tour, kterým podporovala vydání své loňské desky "Resurrection". Ta u fanoušků sice zabodovala, ale celkové prodeje byly opět velmi nízké. Lze doufat, že výběrovka "The Ultimate Collection" si povede lépe.

Obsahovat bude tyto songy: I'm Outta Love, Left Outside Alone, Sick And Tired, Paid My Dues, Stupid Little Things, Not That Kind, Everything Burns (featuring Ben Moody), Welcome To My Truth, You'll Never Be Alone, Pieces Of A Dream, Best Of You, Heavy On My Heart, One Day In My Life, Cowboys And Kisses, Why'd You Lie To Me, Love Is A Crime (From The Chicago Soundtrack), I Belong To You (featuring Eros Ramazzotti), Army Of Me, Take This Chance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY