Iron Maiden věnují jednu z nových albových písní Robinu Williamsovi

27.08.2015 09:55 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Od nové a v pořadí už šestnácté studiovky nás dělí už jen pár dní, které se však fanouškům metalové muziky mohou zdát nekonečné. Novinka s titulem "Book Of Souls" bude rovnou dvojalbum a posluchače potěší jedenáctkou písní s vydatnou stopáží přesahující devadesát minut. Jednou z nich je i skladba "Tears Of A Clown", kterou metaloví velikáni složili na počest herce Robina Williamse.

Médiím se s tajemstvím nedávnou pochlubil zpěvák Bruce Dickinson, který rovněž přiznal, že tato skladba patří mezi jeho nejoblíbenější skladby na nové desce. "Je to jedna z těch, na které jsem se skladatelsky nepodílel. Neustále přemýšlím nad tím, jak mohl být Robbie Williams v takových depresích, když vždy působil tak šťastně," dodal ještě frontman.

Připomeňme, že Robin Williams spáchal sebevraždu v srpnu loňského roku oběšením ve svém domě v Kalifornii. Několik let před tím ale začal trpět problémy se srdcem, které vyústily v operaci aortální chlopně. V polovině loňského roku se přihlásil na protialkoholní léčení a když zemřel, byl zcela střízlivý. Jeho manželka Susan ale poté uvedla, že mu ale byla před smrtí diagnostikována Parkinsonova choroba. Byla to pro něj vlká rána, se kterou se podle jejích slov nedokázal sám smířit, natož se o tuto zprávu podělit s veřejností.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY