Daniel Sloss opět rozesměje Prahu

07.08.2015 15:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Daniel Sloss, napůl člověk, napůl x-box a jeden z nejoceňovanějších komiků dneška, se představí se svou novou show "Really...?!" v pražském Divadle U Hasičů v sobotu 7. listopadu. Předprodej začne již tento pátek 7. srpna v síti TicketPro.

Daniel je jedním z nejuznávanějších komiků, kteří kdy vzešli z edinburského festivalu Fringe a i přesto, že je mu teprve 24 let, vyprodává svá vystoupení na celém světě. Za osm let své kariéry vystupoval před desítkami tisíc diváků a vždy trhal prodejní rekordy. Velmi úspěšně projel se svou show Ameriku, Spojené království a také Austrálii. Objevil se ve známých televizních pořadech jako "Sunday Night At The Palladium", "John Bishop Show" a "Conan O'Brien", také vydal několik úspěšných DVD. Loňská evropská tour byla neméně úspěšná, většina Danielových vystoupení byla dlouho dopředu vyprodaná.

Letos se Daniel Sloss vrátí s show "Really...?!" do celkem šestnácti zemí a Česká republika nebude chybět. Podle zahraniční kritiky silnější a vtipnější než kdy předtím. Spolu s Danielem vystoupí jako host i Kai Humpries. POZOR: Vystoupení je pouze v anglickém jazyce!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY