Motörhead plánují turné k nové desce za doprovodu Saxon a Girlschool. Zastaví se i v ČR

06.08.2015 18:48 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Po červencovém vystoupení na festivalu Rock For People v Plzni se dalo předpokládat, že v rámci České republiky to mohl být klidně jejich poslední koncert. Pokud Lemmyho zdraví dá, nešlo se více nemýlit. Legendární britští Motörhead totiž ani ne po roce odehrají v rámci turné k nové desce "Bad Magic" koncert v pražském Forum Karlín. Doprovodí je neméně slavná britská dvojka - veteráni britského heavy metalu Saxon a ženská obdoba Motörhead Girlschool.

Nové dvaadvacáté řadové album Motörhead s názvem "Bad Magic" vyjde 28. srpna. Jedná se o nástupce pouze dva roky staré povedené nahrávky "Aftershock". Lemmy a spol. tak kromě nejslavnějších hitů v čele s "Ace Of Spades" či "Overkill" zahrají i zbrusu nové písně.

Britští Saxon se v České republice objevili také nedávno. Spolu se Skid Row zahráli v klubu Roxy v listopadu minulého roku a v tom letošním by legendárním klasikům žánru mělo vyjít nové album "Battering Ram". Podobně na tom je i metalová úderka Girlschool. Fanoušci si ji mohou živě pamatovat ze zastávky v pražské Nové Chmelnici z dubna letošního roku. I britské veteránky připravují pro své fanoušky novou desku "Guilty As Sin".

Koncert britského tria se odehraje 18. února příštího roku v prostorách Fora Karlín. Vstupenky se začnou prodávat již v pátek 7. srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY