Zayn Malik má v kapse vlastní smlouvu s labelem, na sólový debut nebudeme čekat dlouho

31.07.2015 12:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Když před časem Zayn Malik opustil kapelu One Direction, bylo dle oficiálního vyjádření hlavním důvodem zpěvákovo přání žít normální život. Jak se ale zdá, hudbě se bude věnovat i do budoucna, a to hodně intenzivně.

Jak totiž Zayn v minulých dnech prozradil na sociálních sítích, našel vydavatelství, které bylo ochotno vnímat jeho pravé já. Tím labelem je RCA Records, u kterého vydává například Sia, Miley Cyrus nebo Usher. Celou spolupráci upekl Simon Cowell, který přes Twitter mimo jiné uvedl, že na smlouvě s Malikem pracovali již nějakou tu dobu a že věří, že nahrávky, které se Zaynem vzniknou, budou výjimečné.

Tyto informace mnoho fanoušků One Direction zarmoutilo, neb tím byla popřena všechna stanoviska Malikova odchodu z kapely, jiní mu však novou nahrávací smlouvu přejí a těší se na výsledek. Ten by měl být veřejnosti prezentován již na podzim, prozatím se spekuluje, že v nahrávkách bude mít ruce producent Malay, který s Frankem Oceanem natáčel desku "Channel ORANGE". Jiné zdroje zase uvádí, že Zayn natáčel i pod dohledem Naughtyho, který stojí za úspěchem debutu Sama Smitha. Pravdu se jistě velmi brzy dozvíme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY