Ondřej Brzobohatý v novém videu mění své "Identity", Táňu Kuchařovou však uhrane ta pravá

31.07.2015 10:34 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ondřej Brzobohatý představuje již třetí videoklip ze svého alba "Identity". Po skvělém "And The Oscar Goes To" a duetu s Peterem Cmorikem "Vietor" zvolil člověk mnoha zaměstnání titulní skladbu, při které ambice opět neskrývá. Sám si dílo poprvé zrežíroval, napsal scénář i produkoval. Za kameru postavil majitele Českého lva Karla Fairaisla, střihačem se stal Filip Malásek. Do děje se mu též podařilo obsadit hvězdy Václava Noida Bártu, Bena Cristovaa, Karla Gotta a hlavně svou partnerku nejen z klipu, ale i reálného života, Miss World 2006, Taťánu Kuchařovou.

V baru Tretters se tak odehrává děj, při kterém se různé identity Ondřeje Brzobohatého perou o zájem krásné blondýny. Ta samozřejmě nezůstává pozadu a mění své role stejně jako její nápadníci.

Píseň působí poměrně nenápadně. O co méně výrazný má Brzobohatý hlas, to stokrát nahradí skladatelským talentem, dobrými nápady a schopností věci dotáhnout do posledního detailu. Video je vtipné, lehké, pochopitelné a koření v podobě zmiňovaných osobností je velmi přínosné.

Za album "Identity" obdržel Brzobohatý platinovou desku. Navíc pokračuje v jeho propagaci šesti říjnovými koncerty na Slovensku a následným Symphonicum Tour se sedmi velkými koncerty i u nás. Termíny a místa konání najdete na oficiálních webových stránkách umělce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY