Stereophonics uvedli nový singl, studiovka bude následovat na sklonku léta

30.07.2015 13:26 - Petra Hubáčková | foto: candidmagazine.com

Velšská rocková formace Stereophonics vydala poslední desku "Graffiti On The Train" v roce 2013 a co nevidět pošle na pulty jejího nástupce, nahrávku s titulem "Keep The Village Alive". Z rádií už můžete znát singl "C'est La Vie", ke kterému nyní přibyla další ochutnávka "I Wanna Get Lost With You".

Samotná nahrávka "Keep The Village Alive" vychází 14. září. Jedná se o v pořadí devátou desku kapely a její produkci obstaral kytarista a zpěvák Stereophonics Kelly Jones společně s Jimem Lowem. Tématicky navazuje na předešlou desku, se kterou tvoří dvoudílnou ságu. Vůbec poprvé si ale fanoušci budou moct poslechnout um nového člena kapely Jamieho Morrisona, jenž se ke kapele připojil v roce 2012 a obsadil post bubeníka.

Očekávaná deska bude čítat celkem deset skladeb včetně dvou výše uvedených singlů. K dostání bude také deluxe edice, který přinese fajnšmekrům navíc šest písní i se dvěma akustickými verzemi skladeb "You're My Star" a "I Wanna Get Lost With You".

Tracklist standardní verze je následující: C'est la Vie, White Lies, Sing Little Sister, I Wanna Get Lost With You, Song for the Summer, Fight or Flight, My Hero, Sunny, Into the World, Mr and Mrs Smith.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY