Sabaton budou natáčet domácí show, chystají totiž DVD

22.07.2015 11:43 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Populární švédská metalová formace Sabaton připravuje pro své příznivce další hudební pochutinu. V srpnu muzikanty totiž čeká vystoupení na jejich vlastním hudebním festivalu Sabaton Open Air ve městě Falun a právě záznam této show chtějí použít jako materiál pro nový živák, který má vyjít na DVD a Blu-ray disku začátkem příštího roku.

"Sabaton Open Air se bude konat již poosmé. Tato jedinečná hudební událost si našla návštěvníky po celém světě. Fanoušci, kteří sem podniknou cestu, jistě potvrdí kouzlo a atmosféru tohoto hudebního svátku a my bychom se nyní chtěli o vše podělit i s ostatními, kteří se sem nemohou vydat! Kromě chystané show budou součástí setu také další záznamy z našich koncertů, o kterých se dozvíte více informací později," vzkazuje kapela svým posluchačům.

Připomeňme, že Sabaton vydali v loňském roce svou zatím poslední studiovou desku "Heroes". Kromě toho přivítali ve svých řadách nového člena - bubeníka Hannese Van Dahla. "Stalo se toho opravdu dost a myslíme, že právě nadešel ten správný čas pro nový živák! Na cestách a koncertech nám dělají společnost další dva neodmyslitelní členové naší posádky - tanky Audie a Walther," dodali ještě hudebníci.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY