Keith Richards natočil sólové album, první po více než dvaceti letech

21.07.2015 11:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci Rolling Stones by měli zpozornit. Jak bylo v minulých dnech zveřejněno, kytarista této legendární kapely, jednasedmdesátiletý Keith Richards, vydá v září nové studiové album. Půjde o jeho první sólový počin od alba "Main Offender" z roku 1992.

Deska se na trhu objeví pod názvem "Crosseyed Heart" již 18. září a bude obsahovat celkem patnáct písní. Jak sám interpret uvádí, po hudební stránce bude album velmi pestré. Těšit se tak můžeme jak na reggae a rock, tak třeba i na country a blues. První vlaštovkou nové desky je skladba "Trouble", kterou s Keithem napsal dlouholetý kamarád, bubeník Steve Jordan. Poslechnout si ji můžete pod článkem.

"Hrozně jsem si dobu ve studiu užil a spolupracovat opět se Stevem Jordanem a Waddy Wachtem bylo fantastické. Není nic lepšího než jít do studia bez sebemenšího ponětí, co tam na vás čeká," uvádí dále Richards, který si na natáčení alba pozval také Norah Jones nebo Aarona Nevilla.

Doplňme ještě tracklist desky. Novinka "Crosseyed Heart" bude obsahovat tyto skladby: Crosseyed Heart, Heartstopper, Amnesia, Robbed Blind, Trouble, Love Overdue, Nothing On Me, Suspicious, Blues In The Morning, Something For Nothing, Illusion, Just A Gift, Goodnight Irene, Substantial Damage, Lover's Plea.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY