Detaily ke druhé studiovce CHVRCHES jsou venku

17.07.2015 15:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Skotská elektronická formace CHVRCHES se poprvé představila v roce 2013 se svým debutem "The Bones of What You Believe" a nyní, po dvou letech, připravili pro své příznivce další porci vydatného materiálu. Novinka dostala do vínku titul "Every Open Eye" a na pultech se objeví 28. září.

Jako ukázku vybralo synth-popové trio singl "Get Away", který představili už koncem loňského roku. Následně vydali singl "Leave A Trace". Kromě těchto dvou písní bude deska obsahovat ještě dalších devět skladeb. Pokud zainvestujete do deluxe edice, čekají vás ještě další tři písně navíc. Jak prozradila v nedávném rozhovoru pro Pitchfork zpěvačka Lauren Mayberry, nové deska je "docela emocionální". Její kolega z kapely Iain Cook ještě dodal, že při přípravách se snažili udělat novinku "o 20% odlišnější, větší a lepší" než byl jejich debut.

Tracklist alba "Every Open Eye" vypadá takto: Never Ending Circles, Leave a Trace, Keep You on My Side, Make Them Gold, Clearest Blue, High Enough to Carry You Over, Empty Threat, Down Side of Me, Playing Dead, Bury It, Afterglow, Get Away, Follow You, Bow Down.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY