Metalová královna Doro ohlašuje koncertní turné, zavítá i do Prahy

09.07.2015 16:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Metalová zpěvačka Doro Pesch, která si po odchodu od kapely Warlock úspěšně vybudovala sólovou kariéru, ohlašuje rozsáhlé evropské turné. Na svých cestách nezapomene ani na Českou republiku a 18. prosince se ukáže v pražském klubu MeetFactory.

Jako support si zpěvačka vybrala kapelu Anchor. "Jsou opravdu dobří, hlavně jejich kytary. K naší kapele skvěle pasují. Už na jaře jsme si je prověřili na americkém turné. Moc se těším na naše společné koncerty a až je evropským fanouškům představíme," prozradila zpěvačka v nedávném rozhovoru. Ještě dodala: "Sama si vzpomínám, jak mi v mých začátcích pomohla společná turné s Judas Priest nebo Dio. Mladé kapely to prostě potřebují."

Pokud na koncert této metalové stálice zavítáte, můžete se těšit na její nejslavnější hity a možná i na ochutnávku z chystané desky. Už nějakou dobu totiž pracuje na nástupci "Raise Your Fist" z roku 2012. S ostatními členy své kapely také připravuje DVD k třicetiletému výročí formace, pro které shromažďovali materiály na různých koncertech po celém světě. Jak Doro nedávno uvedla, obsáhlý set o dvou DVD a CD má vyjít na podzim. Nová deska by pak mohla vyjít v příštím roce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY