New Order se vrací s taneční deskou "Music Complete"

24.06.2015 10:41 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Když před více než deseti lety New Order vydávali skvělou desku "Waiting For The Sirens' Call", nikdo netušil, že bude jejich poslední. Stejně jako se ještě před pár měsíci zdálo neuvěřitelné, že nakonec poslední nebude. Zcela mimo hru je sice basák Peter Hook, ale i tak se fandové snad mají na co těšit. Nová deska ponese název "Music Complete" a dočkáme se jí koncem září.

New Order - Music Complete
© facebook interpreta
Zatímco zmíněná kolekce, její o několik let později vydaný dovětek studiových zbytků "Lost Sirens" i předchozí "Get Ready" byly postaveny hlavně na kytaře, novinka se podle slov kapely vrací k jejich spíše tanečním/elektronickým počátkům. To slibuje i krátký úryvek jedné ze skladeb, který si můžete pustit pod článkem.

Aktuální sestava formace, která již několik let živě koncertuje, je nyní takováto: Bernard Sumner (zpěv, snad stále i kytara...), Stephen Morris (bicí), Gillian Gilbert (klávesy), Phil Cunningham (kytara) a Tom Chapman (basa).

Tracklist novinky je následující: Restless, Singularity, Plastic, Tutti Frutti, People on the High Line, Stray Dog, Academic, Nothing But a Fool, Unlearn This Hatred, The Game, Superheated.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY