Pipes and Pints míří ve "Warpath 82" z pódií rychle do soukromí a zase zpátky

13.06.2015 09:58 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Pipes and Pints už pár let patří k nemnoha tuzemským kapelám, kterým se podařilo prosadit nejenom na domácí scéně, ale i v zahraničí. Punk-rocková subkultura pořád ještě funguje a pánové se v rámci ní rychle etablovali specialitami v podobě amerického zpěváka za mikrofonem, dudami a v neposlední řadě také intenzivním koncertováním nebo vychytaným merchem.

Zatím poslední album "Found & Lost" vyneslo formaci vítězství žánrové kategorie punk/hardcore hudebních cen Anděl roku 2012 a sklízí úspěch do dneška. O tom, že je stále živé, kapela přesvědčuje v klipu k songu "Warpath 82", který natočil baskytarista Ondra Balvín. Video je silně pro-fanouškovsky orientované, když každého z punk-rockerů zachycuje formou momentů a momentek z jejich soukromého života.

Inspirací pro klip se dle jeho sov staly četné dotazy na soukromí skupiny. "Fanoušci chtěli vědět, jak trávíme čas mezi koncerty, čím dobíjíme energii a kde hledáme odreagovaní. Klip je takovým malým pohledem do našich intimních zón, nazval bych ho obyčejným nedělním odpolednem kluků z Pipes and Pints," dodává Ondřej. Kdo čekal na výstřelky a excesy, musí o dům dál. Praha, slunce a pohodička, kérky i adrenalin,... o tom je podle všeho real life Pipes and Pints, přičemž ten koncertní bude k vidění například na festivalech Mighty Sounds či Rock For Churchill.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY