Cradle Of Filth si na novince zahrávají s čarodějnicemi

10.06.2015 12:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Populární britská extrémní metalová formace Cradle Of Filth přichází po "The Manticore and Other Horrors", která vyšla před třemi lety, s další řadovkou. Album s titulem "Hammer Of The Witches" má pořadové číslo jedenáct a fanoušci se na něj mohou těšit od 13. července.

Nahrávka bude k dostání hned v několika verzích - jako klasické CD, v limitované edici jako digipak nebo na dvou vinylech. Zmíněná limitka bude obsahovat navíc dvě skladby "King Of The Woods" a "Misericord". Dodejme ještě, že Cradle Of Filth pracují také na videoklipu k písni "Right Wing Of The Garden Triptych", jehož režii dostal na starost Sam Scott-Hunter, známý ze spolupráce se Slipknot nebo The 69 Eyes. Sám frontman Dani Filth si natáčení velmi pochvaloval: "Bylo to skvělé. Natáčelo se v testovacím hangáru bývalé americké vojenské základny, která se nachází poblíž mého rodného města Ipswitch."

Na desce "Hammer Of The Witches" najdete tyto písně: Walpurgis Eve, Yours Immortally..., Enshrined In Crematoria, Deflowering The Maidenhead Displeasuring The Goddess, Blackest Magick In Practice, The Monstrous Sabbat (Summoning The Coven), Hammer Of The Witches, Right Wing Of The Garden Triptych, The Vampyre At My Side, Onward Christian Soldiers, Blooding The Hounds Of Hell.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY