Annihilator jsou zpět a spolu s frontmanem Jeffem Watersem nachystali novou řadovku

08.06.2015 17:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kanadská thrashmetalová formace Annihilator připravuje dva roky po vydání alba "Feast" novinkovou nahrávku. Desku najdete od 21. září v obchodech pod názvem "Suicide Society".

Velkou novinkou pro posluchače bude Jeff Waters za mikrofonem. Po dlouhé době se totiž zhostil nejen psaní skladeb, hraní veškerých kytarových a basových partů, ale i úlohy zpěváka. S velkou pravděpodobností se tedy milovníci tvrdšího metalu mohou těšit na podobně údernou deskou, jakou byly v minulosti uznávané nahrávky "King Of The Kill" z roku 1994, "Refresh The Demon" vydaná dva roky nato a "Remains" z roku 1997, kde Jeff Waters stanul za mikrofonem naposledy.

Sám zpěvák a hudebník ke změně prozradil: "Dave Padden, který v Annihilator působil na postu zpěváka do loňského roku, se v prosinci rozhodl, že má už všeho dost - náročných turné, odloučení od rodiny a dalších věcí s tím spojených. Nicméně i tak jsem mu za uplynulých jedenáct let poděkoval a vám, našim fanouškům, nezbývá než vzkázat, že my v Annihilator se nikdy nevzdáváme a nastal ideální čas pro naši 'Suicide Society'!" Dodejme ještě, že čeští fanoušci si budou moct poslechnout nové písně na koncertě 22. října ve zlínském klubu Masters Of Rock Café, kde formace vystoupí v rámci turné "Europe In The Blood".

Tracklist alba je následující: Suicide Society, My Revenge, Snap, Creepin' Again, Narcotic Avenue, The One You Serve, Break, Enter, Death Scent, Every Minute.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY