Trapas roku: Agáta Prachařová si hraje na rapperku

04.06.2015 10:12 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jestliže si člověk myslel, že po aktuálním singlu Verony "Teď a tady" nepřijde v letošním roce už žádný větší průšvih, mýlil se. Všeumělkyně a profesionální celebrita Agáta Prachařová (dříve Hanychová) zatoužila po kariéře zpěvačky. Co víc, vrhla se do hiphopového stylu, který se k ní, jako k rebelce každým coulem, nejlépe hodí. V jejím podání je to však parodie na entou.

Druhá vicemiss České republiky za rok 2005 si zahrála hlavní roli v Rytmusově videoklipu "Zlatokopky" a zde dokazuje, že ví, co dělat, aby se o ní psalo a mluvilo. Špatná reklama je totiž taky reklama. Spíše překvapí, že se do tohoto paskvilu pustili také Radek Banga z formace Gipsy.cz i Petr Pečený (u něj se však vzhledem k jeho povaze, kdy si rád dělá legraci pořád a ze všeho, dá leccos pochopit).

"Od třinácti jsem chtěla být zpěvačkou a ve třiceti jsem si to splnila. Čekala jsem na autora a došlo mi, že Gipsy bude ten nejlepší člověk, protože miluju jeho album 'Rýmy a blues'. Poslala jsem mu i pár svých vět, ale Gipsy to napsal samozřejmě celé," uvedla manželka Jakuba Prachaře. V hudebním byznysu chce působit i nadále. Na první studiovce by ráda spolupracovala s Lou Fanánkem, ale i - světe div se - s Ornellou Koktovou. "Už máme náměty na druhou i třetí píseň, ale nemůžu říct, co na albu bude, možná začnu rapem a skončím rockem, nevím, jsem divná," doplňuje Hanychová. Po těchto informacích už o posledních dvou slovech citace může málokdo pochybovat.

Klip, který režíroval otec Agáty Jiří Hanych, bude mít nepochybně velkou sledovanost na YouTube. Ta totiž nic nestojí. Kdyby zpívala civilně o životě, málokdo by si toho všiml. Když však vztyčuje prostředníky, text je prošpikován ostrými slovy a dílo je na absolutní hranici trapnosti, úspěch v podobě sledovanosti je zaručen. Tady se dá litovat faktu, že nejnižším stupněm hodnocení je u nás jednička. Je to opravdu song, ze kterého se "všichni pose.ete".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY