Rita Ora natočila k písni "Poison" své nejstylovější video

05.06.2015 11:54 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Když jsme vám nedávno představili audio nejnovějšího singlu Rity Ory, zklamaní jsme z něj nebyli, ale ani jsme neskákali nadšením ke stropu. Ať už jste na tom stejně, nebo šla píseň totálně mimo vás, nedoporučujeme minout čerstvě uvedené video. Do něj totiž Sony Music, tedy label, pro který tato Britka zpívá, nejspíš nasypal spoustu peněz.

Ať už mluvíme o make-upu, kostýmech či účesech, všechno můžeme označit jako profesionální. Originalita z klipu hýří již od první sekundy, kdy Rita pološeptem dramaticky recituje refrén. Příběh videoklipu je o milostném trojúhelníku, v němž je ze začátku hnědovlasý hoch tajně zamilovaný do zpěvačky, ta však našla zalíbení ve fotografovi. Sledujeme průběh různých photoshootů, jejichž výsledkem se stala vernisáž v galerii umění. V momentě, kdy Rita svého blonďáka na moment opustí, se oba kluci zapředou do rozhovoru a nakonec odejdou. Celý večer vyvrcholí topless focením hnědovlasého chlapce - chtěl snad autorku hitu "I Will Never Let You Down" zaujmout? Nebo je fotografování metaforou pro lásku mezi nimi? Ať je to jak chce, Ritu to moc nepotěší a radši zůstane volná.

Pro pochopení snímku si ho nejspíš budete muset pustit vícekrát - což byl nejspíš záměr, protože po několika pokusech se vám song dost možná dostane pod kůži. A jak jste pochopili video vy, milí čtenáři?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY