Ferry Corsten po třinácti letech vzkřísil projekt Gouryella

02.06.2015 10:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte k těm, kteří krátce před koncem milénia chodili na diskotéky, jistě budete znát úspěšný tranceový projekt Gouryella. Za ním stáli holandští DJové Ferry Corsten a jeho kolega Tiësto, který jej ale v roce 2001 opustil. Ferry ještě nějaký čas pokračoval dál, vydal další singl, ale v následujícím roce celý projekt uspal.

Až do letošního června. Naprosto nečekaně a bez předchozího varování Corsten ve své pravidelné rádiové show "Corstens Countdown‬" před pár dny oznámil, že po třinácti letech Gouryella znovu ožívá. Již 15. června vyjde comebackový singl tohoto projektu, kterým bude skladba "Anahera". DJ tuto píseň zároveň představil ve svém zmiňovaném rádiovém pořadu a záznam tohoto vysílání si můžete poslechnout níže.

Zda zůstane jen u jedné písně, ukáže až čas. Ale výchozí pozici má rozhodně dobrou. Reakce na novinku "Anahera" jsou z drtivé většiny pozitivní, a navazují tak na dobu před téměř patnácti lety, kdy Gouryella zaznamenala obrovský úspěch nejen u fanoušků, ale velmi pozitivně ji vnímali i tehdejší hudební kritici. Zda tomu bude i v roce 2015, ukážou následující týdny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY