Nový klip Taylor Swift má rekordní sledovanost. Překonal i "Anacondu" Nicki Minaj

21.05.2015 17:16 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Dalo se to čekat: Taylor Swift překonala rekord kanálu VEVO ve sledovanosti klipu za prvních dvacet čtyři hodin od uvedení. Za tuto dobu nasbírala s novým vizuálem "Bad Blood" 20,1 milionu zhlédnutí. Videoklip vyšel v noci z neděle 17. na pondělí 18. května a k jeho úspěchu jistě pomohla i řada známých jmen, která v něm účinkují. Navíc se také hodně mluví o tom, že song je údajně ne zrovna laskavou zdravicí kolegyni Katy Perry.

Předchozí maximum držela od loňského srpna Nicki Minaj za provokativní snímek "Anaconda". Ten tehdy za první den vykazoval sledovanost 19,6 milionu a na pomyslném trůnu vystřídal do té doby nepřekonatelnou Miley Cyrus s hitem "Wrecking Ball". Zatímco předchozí držitelky maxima zaujaly hlavně lascivním projevem a kontroverzí, Swift v "Bad Blood" vsadila především na velkolepost a akčnost.

Kromě vysokého počtu zhlédnutí má videoklip už nyní kolem milionu kladných hodnocení a příslušný singl vévodí pořadí iTunes v několika zemích, včetně USA a Velké Británie. Pokud by se spolupráce s Kendrickem Lamarem ocitla na vrcholu americké hitparády, byla by to už třetí takto úspěšná písnička ze zpěvaččina loňského alba "1989". Moudřejší budeme příští týden.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY