Elán představí na megakoncertu v Holíči i zbrusu nový šestialbový box "Kamaráti"

25.05.2015 09:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Už za necelý měsíc (konkrétně 20. června) odehraje legendární Elán na česko-slovenské hranici v Holíči další ze svých megakoncertů. V mnoha ohledech bude jejich vystoupení speciální. Představí se s programem "The Best Of Vol. 2", naprostý začátek však obstará jedna z nejnovějších písní z podzimní desky "Živých nás nedostanú". Duet "Neodchádzaj" si naživo s Jožo Rážem zazpívá Lenka Lo Hrůzová.

Elán - Kamaráti
© facebook interpreta
Program potrvá téměř dvě hodiny a kapela slibuje samé hity, ohromující světelné efekty, nejmodernější nazvučení a ještě jedno překvapení. Na přelomu května a června vyjde ve spolupráci s firmou Warner Music šestialbový box "Kamaráti". Na něm budou k nalezení všechna řadová alba formace od návratu Vaša Patejdla do sestavy. K albům "Hodina pravdy", "Elán 3000", "Tretie oko", "Anjelská daň" a "Živých nás nedostanú" přibude jako bonus disk "O život naživo", který obsáhne živé koncertní záznamy z vystoupení v Charkově v roce 1988 a v Bratislavě o pět let později. Předobjednat ho lze zde.

Počátky slovenské formace sahají až do roku 1968, první album "Osmy svetadiel" však vyšlo až v roce 1981. Od té doby kapela vydala dalších třináct řadových alb a nespočet výběrových desek. Patří k tomu nejslavnějšímu, co populární hudba v Česku a na Slovensku přinesla za posledních pět desetiletí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY