Ruští tranceři Moonbeam vydali "Atom"

20.05.2015 08:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Za projektem Moonbeam se skrývají dva ruští hudební mágové - bratři Vitaly a Pavel Khaleevovi. Ti do nedávna patřili mezi zástupce klasické trancové scény, zbrusu novým albem "Atom" se ale posouvají trošku jinam.

Zmiňovaná deska je již čtvrtým celosvětově vydaným zářezem v jejich diskografii, přičemž jak debut "Around The World" z roku 2009, tak i následně vydaná alba "The Secret" a "The Random" zaznamenala nejen u fanoušků, ale i odborné kritiky velký ohlas a potvrdila, že i v Rusku se dělá hodně dobrá trancová hudba. Novinka "Atom" je ale z trošku jiného soudku.

Oba pánové se poslední dobou hodně ponořili do elektroniky a snažili se různými mašinkami vytvářet doposud nevyužívané zvuky. Deska "Atom", která přináší deset písní, se tak dle slov samotných umělců pohybuje někde mezi mood-house, dream-progressive či dark-trance. Konceptu navíc nahrává i výběr hostů. Moonbeam tentokrát vybírali ve svém okolí a hledali nadané, leč nepříliš známé komponisty a zpěváky zároveň. Na jejich novince proto hostují Avis Vox, Eva Pavlova, Irina Makosh nebo Aelyn.

Nové album vyšlo 18. května digitálně, o pár dní později bude k mání i jeho fyzická verze. Pokud chcete okusit, jak zní elektronická hudba po Rusku, a zaujme vás přiložený mini mix, v našich obchodech titul "Atom" budete hledat marně. Odkážeme vás tedy na web jejich vydavatelství.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY