Majk Spirit překvapil fanoušky, pár týdnů po "Y Black" vydal další album

08.05.2015 16:13 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Co se hip hopu týče, asi žádná letošní deska v rámci české či slovenské scény nebyla tak napjatě očekávaná jako novinka Majka Spirita. Když ale na konci března vyšlo rapperovo druhé album "Y Black", k němuž aktuálně absolvuje turné, fanoušci netušili, že jen za pár týdnů bude následovat pokračování. "Y White", vydané nečekaně 5. května, přináší dalších třináct nových písní, a dokončuje tak koncepci desky, skrz niž chce být Spirit hlasem takzvané generace Y.

"Snažili jsme se lidem přinést dvě alba s menším odstupem a vytvořit celistvost projektu Y, do kterého vložil Majk velké množství energie. Alba jsou odlišná, ale dohromady tvoří kompaktní a symbiotický hudební celek," uvedl umělcův manažer Michal Matejovič.

Mezi hosty vyčnívá především jméno české zpěvačky Ewy Farne, která si zazpívala ve skladbě "Generácya". Dále pomohli Maxo, Anito Soul či Barbara Weiss. Prvním singlem z nové desky se stal song "Primetime", který i s videoklipem přikládáme níže.

Tracklist "Y White" vypadá následně: Primetime (feat. Maxo), Spirit, Generácya (feat. Ewa Farna), Raj Srdca, Ypsilon (feat. Maxo), Šampuss (feat. Anita Soul). Masky, Budúcej (feat. Barbara Weiss), Zlato (feat. Maxo), Zamotaný, Mama (Original version feat. Maxo), Skúsme To V Mieri, Svetlá (feat. Maxo).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY