Zpívající Sia má v Moroderově klipu "Déjà vu" několik dvojnic

05.05.2015 13:23 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O chystaném novém albu italského DJe a remixéra Giorgia Morodera už se toho napsalo víc než dost. Můžou za to především četné spolupráce s ženskými popovými hvězdami - v prvním singlu zpívala Kylie Minogue, na internetu se už v předstihu díky pirátům povalují kousky s Britney Spears či Charli XCX a zapomínat nesmíme ani na Siu. Ta hostuje v aktuálním singlu "Déjà vu", jenž se právě dočkal svého klipu.

Australskou divu v něm neuvidíme, na to si až příliš hlídá, aby nikde neukázala tvář, zato se ale ve videu vyskytuje hned několik žen, které v její pověstné paruce svádí hlavního hrdinu. Tím je mladík v bílém obleku, který svou vyvolenou ne a ne dostihnout a zažívá stále dokola ono déjà vu z názvu. Až pozdě si uvědomí, že krásek je víc, a musí vzít nohy na ramena. Coby jeho řidiče ve vizuálu vidíme i samotného Morodera.

Taneční hitovka, která hlas Sii oproti loňské desce "1000 Forms Of Fear" představuje v odlehčenější a rozvernější poloze, jistě na nadcházející letní měsíce poslouží dobře. Je chytlavá, svěží a nemá tak vlezlý zvuk jako řada dnešních tancovaček. A protože i klip náladu hezky vystihuje, nezbývá než chválit. Dodejme, že album "Déjà vu", první Moroderova řadovka po třiceti letech, vychází 12. června.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY