Adam Lambert nadchl Ellen s živou verzí "Ghost Town". Remixy singlu již míří do klubů

06.05.2015 10:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Začíná to vypadat, že vydání nové desky Adama Lamberta bude jednou z nejdůležitějších hudebních událostí tohoto roku. Pilotní singl "Ghost Town" již nalezneme ve většině rádiových playlistů po celém světě, a zpěvák tak naplno rozjíždí i propagaci nového alba "The Original High", které vyjde za více než měsíc.

První živé vystoupení se skladbou "Ghost Town" se odehrálo před pár dny v pravidelné televizní show Ellen DeGeneres, což je minimálně v Americe známka velké prestiže. Adam song odzpíval velmi bravurně a je vcelku jedno, že hudební podklad šel z většiny z playbacku. Pokud k studiové verzi někdo namítá, že zpěvák nemůže naplno ukázat své pěvecké kvality, v živém podání si se svým hlasem velmi elegantně pohrává. A taktéž velmi slušně rozjíždí taneční kreace, čímž svému vystoupení dodává příjemnou teatrálnost a opravdovost.

I když je původní verze singlu dostatečně taneční, vzniklo k němu i několik klubových remixů. Mezi autory je například australský nováček Dave Winnel či americké producentské duo Tritonal. Jejich remix je opravdu hodně povedený a pro kluby a velké halovky jako dělaný, proto ho přikládáme jako bonus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY