Černobílý klip "Ghost Town" Adama Lamberta je plný tance a pěkných těl

30.04.2015 10:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zhruba před týdnem představil Adam Lambert pilotní singl své nové desky "The Original High" a způsobil tím vcelku slušný poprask. I když bylo již dle indicií jasné, že novinka "Ghost Town" nebude znít jako nic z toho, co svým příznivcům nabídl v minulosti, natolik taneční píseň čekal asi jen málokdo. Reakce fanoušků i odborné kritiky nešetří chválou a zmiňovaný song již nyní aspiruje na jeden z největších hitů nadcházejících měsíců.

Singl "Ghost Town" zní prostě hitově, což si myslíme i my. Jeho ambice mohl do země zadupat špatný vizuál, ale i tady tým kolem Adama Lamberta vsadil na jistotu. Američan Hype Williams je v režírování klipů opravdový machr (Nicki Minaj, Kanye West, Coldplay nebo Beyoncé by mohli vyprávět) a svůj um potvrdil i ve službách Adama.

Jednoduché černobílé video je přesně to, co jeho město duchů potřebovalo - nejprve pohled na zasněného zpěváka, který poté, co se píseň rozjede, střídají záběry na dokonalá roztančená těla komparsu. Když to celé korunuje i sám Lambert svými tanečními kreacemi, je jasné, že právě pop a dance jsou přesně tím místem, kde se tento třiatřicetiletý hudebník aktuálně našel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY