Sia a Sam Smith napsali, Jessie J nazpívala. "Flashlight" je dobrou pozvánkou do kina

26.04.2015 17:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Někdy stačí, když je průměrná píseň šikovně použita ve filmu, a rázem je z ní hit. Pokud ale za mikrofonem stojí Jessie J, nejenže většinou nejde o průměrný song, ale její skladby jen tak v nějakém filmu nenajdete. V případě jedné z nejočekávanějších amerických komedií roku je ale jasné, že britská zpěvačka na nabídku bez váhání kývla.

Její nová balada "Flashlight" má od prvního okamžiku nastartováno být jedním z největších hitů její dosavadní kariéry. A není divu - napsala ji Sia společně se Samem Smithem, jde o hit na první dobrou, a navíc je song i jedním z hlavních komerčních lákadel na druhý díl americké hudební komedie "Pitch Perfect", která se do českých kin dostane v polovině května pod názvem "Ladíme 2".

Velmi vkusně bylo zpracováno i video. Samozřejmě že uvidíme záběry z filmu, ale hlavně si americká režisérka Hannah Lux Davis, jež stojí i za zpěvaččiným klipem k "Bang Bang" nebo za videem k hitu "Love Me Harder" od Ariany Grande a The Weeknd, vybrala pro natáčení autentické prostory vysokoškolského kampusu, kde se odehrává i děj celého filmu. Dobrá volba, hodně dotažený střih i režie, takže hurá do kina.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY