Okoukané tváře v porotě SuperStar doplní nově Klára Vytisková

23.04.2015 17:11 - Josef Martínek | foto: Matěj Slezák / musicserver.cz

Pavol Habera, Ondřej Soukup a Marta Jandová jsou již tradičními porotci různých talentových soutěží, že usednou do soudcovských křesel i v nadcházejícím ročníku SuperStar, tedy není překvapení. Doplní je jen jedno nové jméno - zpěvačka Klára Vytisková, známá především jako frontwoman skupiny Toxique či ze dvou duetů s Michalem Hrůzou.

"Nabídku na porotcování beru jako výzvu. Těším se, že mi bude z výkonů některých zpěváků mrazit v zádech a že tento ročník SuperStar pošle do éteru nějakou zajímavou osobnost," řekla Vytisková, někdejší moderátorka hudebního pořadu Medúza. Průvodcem letošního talentového klání, jehož castingy proběhnou od 16. května do 6. června v Košicích, Žilině, Ostravě, Brně, Bratislavě a Praze, bude Martin Pyco Rausch. Kdo ho doplní, zatím televize Nova a Markíza, které budou show vysílat, tají.

Televizní diváci uvidí už čtvrtou SuperStar společnou pro Česko i Slovensko, u nás běžely předtím ještě tři samostatné české série. První vítězkou byla v roce 2004 Aneta Langerová, její vítězství tehdy u obrazovek sledovalo rekordních 3,34 milionů lidí. Další ročníky ani vítězové už se ale takové popularity nedočkali, dva roky starý triumf Sabiny Křovákové vidělo 862 tisíce diváků a zpěvačka na první desku s vlastním repertoárem stále čeká.

Potenciální SuperStar mohou přihlášky posílat skrz web www.nova.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY