Comeback Simply Red bude ve velkém stylu, v červnu vydají i novou desku

23.04.2015 09:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S budoucností Simply Red už to bylo vcelku nahnuté. V roce 2010 kapela absolvovala rozlučkové turné, kterým chtěla završit i pětadvacet let své existence, a následně ukončila svoji činnost. V minulém roce ale oznámila comeback na koncertní pódia a nyní i novou desku.

Simply Red - Big Love
© facebook interpreta
Začátkem loňského listopadu Mick Hucknall a jeho kombo překvapivě ohlásili velké evropské turné, na kterém oslaví třicet let svého fungování. Nikdo ale ještě nedávno pořádně nechápal, proč byla šňůra, která se 26. října zastaví i v pražském Fóru Karlín, pojmenována "The Big Love Tour 2015". Nyní už je konečně vše jasné. Začátkem června totiž vyjde stejnojmenné studiové album.

Deska "Big Love" se objeví na trhu první červnový den, bude obsahovat dvanáct písní a její přebal najdete nalevo. Za pilotní singl byla zvolena skladba “Shine On“, která měla světovou premiéru 22. dubna ve vysílání BBC Radio 2. Jak to celé probíhalo, si můžete poslechnout pod článkem. Pokud byste chtěli slyšet krátké ukázky všech písní jedenáctého studiového alba Simply Red, zkuste tento link.

Pro úplnost ještě přikládáme kompletní tracklist: Shine On, Daydreaming, Big Love, The Ghost Of Love, Dad, Love Wonders, Love Gave Me More, Tight Tones, WORU, Coming Home, The Old Man And The Beer, Each Day.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY