Top klubovky Calm Season, Vees a Tichonov zahajují rodinné turné po republice

21.04.2015 12:33 - Alena Bílková | foto: Čestmír Jíra, musicserver.cz

Calm Season, Vees a Tichonov vyráží na společné turné, doplní je Manon Meurt, Luno nebo Please The Trees. A místo kouzelníka se objeví i Lenka Dusilová!

Pět koncertů v pěti dnech absolvují tři zaběhlé kapely české klubové scény Calm Season, Vees a Tichonov. Šňůra odstartuje 21. dubna pražským koncertem v Podniku, kde program ještě obohatí velký objev loňska Manon Meurt. Ve stejné sestavě se pak spřátelené skupiny přesunou do klubu S-cube v Olomouci. Třetí den - 23. dubna - se Manon Meurt odkloní do Valašského Meziříčí, kde se k nim připojí Please The Trees a domácí novinka Fred Medison, o které v budoucnu ještě určitě uslyšíme. Nově vytvořený spolek ale pokračuje na brněnskou Flédu, kde se chystá lahůdka v podobě akustického koncertu Luna s hostující Lenkou Dusilovou. Turné bude mít pokračování v Ostravě, a to v rámci Indie Session, zahrají zde Calm Season, Vees, Tichonov a připojí se také Please The Trees. Tato čtveřice zakončí celý výlet v Lanškrouně v klubu Apollo music club.

21.4. Praha, Podnik - Calm Season, Vees, Tichonov, Manon Meurt 22.4. Olomouc, S-cube - Calm Season, Vees, Tichonov, Manon Meurt 23.4. Brno, Fléda - Calm Season, Vees, Tichonov, Luno, Lenka Dusilová 23.4. Valašské Meziříčí, M-klub - Please the Trees, Manon Meurt, Fred Medison 24.4. Ostrava, Barrak - Calm Season, Vees, Tichonov, Please the Trees 25.4. Lanškroun, Apollo music club - Calm Season, Vees, Tichonov, Please the Trees


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY