David Hasselhoff láká v "True Survivor" na nový akční film

21.04.2015 10:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kdo by čekal, že se v roce 2015 dočkáme nového singlu herce a zpěváka Davida Hasselhoffa? Asi jen málokdo. Ale stalo se - bohužel. Dvaašedesátiletý Američan, který se prosadil především v seriálech "Pobřežní hlídka" a "Knight Rider", se v poslední době opět dostal na výsluní, když se stal maskotem open air konceptu "Celebrate The 80s & 90s With The Hoff".

Tato show, na které se představují ty největší taneční hvězdy konce osmdesátých a první poloviny devadesátých let, slaví úspěchy po celé Evropě a i sám David na ní taktéž připomíná své dosavadní hity. K nim do budoucna přibude asi i skladba "True Survivor", která opravdu vznikla až v letošním roce.

Song totiž rozhodně nezní současně. Jde o další hudebně plytkou oslavu osmdesátek, navíc zároveň o filmový song. Koncem května bude mít na YouTube premiéru zhruba třicetiminutový film s názvem "Kung Fury". Stejnojmenný policista se rozhodne změnit historii, vrátí se v čase a pokusí se zabít Adolfa Hitlera aka Kung Führera. Zní vám to jako naprostá blbost? On už i trailer, který přikládáme pod video, vypadá hodně podivně, až hloupě. Proto ani písni a klipu tentokrát raději nebudeme udělovat známku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY