Whitesnake se vrací do Česka, v listopadu dorazí do pražské O2 areny

15.04.2015 12:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Na podzim se pražská O2 arena otřese v základech. Do naší metropole totiž 17. listopadu dorazí legendární kapela Whitesnake.

Britské seskupení kolem Davida Coverdalea strávilo rok 2013 na koncertních pódiích, ale následně se zavřelo do studia, kde začalo pracovat na nové desce. V pořadí dvanáctý opus dostal název "The Purple", vyjde 19. května a nabídne nápadité předělávky klasických písní z dob působení Coverdalea v Deep Purple.

"Je to projev úcty. Pocta. Je to můj obrovský dík Deep Purple za příležitost, kterou jsem dostal před více než čtyřiceti lety. Jak už jsem řekl Ritchiemu Blackmoreovi - vy jste mě vzali na neuvěřitelnou cestu, která pokračuje dodnes, a nemohl jsem si přát lepší učitele. University of Deep Purple byla mimořádná a úžasná škola. Nemůžeme se dočkat, až budeme hrát tyhle písně na koncertech!" dodává k nadcházejícím plánům Coverdale.

Vstupenky na podzimní koncert v rámci "The Purple Tour 2015" budou k mání v celách od 790 do 1 390 Kč a jejich oficiální předprodej bude zahájen v síti Ticketportal 17. dubna v 9 hodin ráno. Pokud patříte mezi členy klubu Live Nation, budete si moci vstupenky pořídit přesně o čtyřiadvacet hodin dříve.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY