Ready Kirken sesadili z prvního místa Nasty Ratz. Krabathorovský březen Czech Blade zakončí rozhovorem s Tomášem Fialou

26.03.2015 11:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fanoušci Ready Kirken se rozhodli šlápnout do pedálů a svou oblíbenou kapelu vystřelili až na první místo Czech Blade hitparády. Ready Kirken tak z prvního místa sesadili glam metalisty Nasty Ratz, kteří ale obhájili druhé místo s ďábelským skóre 666. Recesističtí pop-punkáči Ráj houbařů se vyšvihli na místo třetí a do top ten se dostaly i novinky Painting Memories, Zylwar a Aivn’s Naked Trio.

Na druhou stranu se u nás moc dlouho neohřála novinka slovenských Papyllon. Vypadli také příznivci poezie Jiřího Ortena Kofe-in, punkáči The Fialky, Václav Neckář, Tranza, démoni Bad Victim a s výpravným akčním sci-fi videem tentokrát nepochodili ani Ascendancy.

V posledních dvou týdnech jsme se na Czech Blade věnovali Krabathor. Obsáhlý rozhovor s Brunem Kovaříkem od Gerda Mullera byl tak dlouhý, že jsme ho rozdělili na dvě části. Jako dohru na konec krabathorovského března si pro vás Jana Vrbková připravila rozhovor s Tomášem Fialou z Obscure Promotion (jinak také bývalým kytaristou dnes už neexistujících Intervalle Bizzare) o tom, jak bylo těžké dát legendu českého death metalu opět dohromady. A tam samozřejmě nekončíme. Sledujte www.czechblade.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY