Vyměklí Major Lazer natočili k "Lean On" klip pestrý tak, že je lepší než píseň samotná

25.03.2015 14:24 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Elektronická/urban skupina Major Lazer začátkem měsíce vypustila do světa skladbu "Lean On", první singl z chystané třetí řadové desky, a teď představila i doprovodné video.

Major Lazer - Peace Is The Mission
© facebook interpreta
A pokud jste si říkali, že byste byli rádi, kdyby song, který by zněl úplně nejlíp, kdyby ho zremixovali Major Lazer, měl aspoň povedené video, budete mít radost. Režisér Tim Erem dovezl Dipla & spol. i s hostující zpěvačkou do Indie a nechal je křepčit mezi starodávnými chrámy, v lázeňských komplexech, na sídlištích i v rušných ulicích. Výsledek díky přiznanému obdivu k bollywoodské produkci vyniká pestrými barvami, na které se prostě dobře kouká.

"Major Lazer byli vždycky kulturní mash-up, a tak je pro nás Indie zvláštní bytost s jednou nohou v historii a druhou pevně v budoucnosti," popsal okolnosti výběru lokací pro natáčení frontman kapely a dodal: "Byla to zkušenost, na kterou nikdy nezapomeneme."

Zároveň s klipem Major Lazer dodali fanouškům a fanynkám veškeré zbývající náležitosti týkající se chystaného alba. Vyjde 1. června, bude se jmenovat "Peace Is The Mission", vypadat bude tak, jak vidíte vlevo nahoře, a budou na něm tyto skladby s těmito hosty: Be Together [ft. Wild Belle], Too Original [ft. Elliphant & Jovi Rockwell], Blaze Up The Fire [ft. Chronixx], Lean On [ft. & DJ Snake], Powerful [ft. Ellie Goulding & Tarrus Riley], Light It Up [ft. Nyla], Roll the Bass, Night Riders [ft. Travi$ Scott, 2 Chainz, Pusha T & Mad Cobra], All My Love [ft. Ariana Grande & Machel Montano (Remix)].



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY