Rok po smrti Ivety Bartošové vyjde její další výběrovka

28.03.2015 13:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Koncem dubna to už bude rok, co se rozhodla dobrovolně ukončit svůj život Iveta Bartošová. U příležitosti výročí této tragické události a zároveň k jejím nedožitým devětačtyřicátým narozeninám, které by oslavila osmý dubnový den, se fanoušci dočkají její absolutní best of.

Titul s názvem "Nekonečná - Best Of", který se na trhu objeví 24. dubna, nabídne chronologicky seřazené nejvýznamnější nahrávky Ivety Bartošové od jejích prvních hitů "Červenám" a "Knoflíky lásky", které byly natočené ještě s Petrem Sepéšim, až po ten zcela poslední s názvem "Noc je království", který Iveta nazpívala na podzim roku 2012.

Na obalu alba budou navíc zveřejněny fotografie z Ivetina posledního ateliérového focení od Lenky Hatašové a v rozsáhlém bookletu krom snímků nebudou chybět ani vzpomínky jejích nejbližších uměleckých spolupracovníků Pavla Vaculíka, Michala Davida, Ondřeje Soukupa, Vladimíra Kočandrleho, Lenky Hatašové, Luboše Nečase a Jarka Šimka.

Dodejme, že Iveta během své úspěšné kariéry třikrát získala Zlatého slavíka a za prodeje svých alb obdržela řadu zlatých a platinových desek. Ke konci života ale trpěla depresemi, a svůj život tak předčasně ukončila 29. dubna 2014, kdy spáchala sebevraždu skokem pod vlak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY