Monice Bagárové pomohla Celeste Buckingham, krvavý klip "Never Had" vznikl v New Yorku

20.03.2015 12:20 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Že se Celeste Buckingham rozhodla kromě vlastní tvorby pomáhat autorsky i dalším mladým talentům, už od ní víme z našeho podzimního rozhovoru. Po Veronice Stýblové se písničky od jedné z našich nejúspěšnějších SuperStar dočkala i další někdejší účastnice tohoto klání, Monika Bagárová. Ta soutěžila už před šesti lety, přesto se kromě duetu "Chci" s Benem Cristovao zatím výraznějších úspěchů nedočkala. Změní to novinka "Never Had"?

Skladba, na jejímž vzniku se kromě Celeste podílel i Martin Šrámek, sice dosáhla slušné produkční úrovně, jinak je ale tuctová až běda. Taneční poloha Moničině zajímavě zabarvenému vokálu moc nesluší, v diskorytmech totiž zaniká v davu. Spíš než jako rozmyšlený krok proto novinka působí jako sázka na jistotu a na to, co zrovna frčí. Překvapí snad jen fakt, že se Bagárová v jednu chvíli pustí i do rapu.

Alespoň že videoklip přináší celkem zajímavou zápletku. Natáčelo se v New Yorku, konkrétně na Manhattanu a v Brooklynu, a interpretka je ve vizuálu Michala Kuneše Kováče podezřelá z vraždy svého přítele. Není proto nouze o krev a spoustu dramatických scén. Jak se to s tou vraždou vlastně má, se divák dozví na konci příběhu.

"Myšlenkou videoklipu a textu písně je, že když se člověku rozpadne vztah, trápí se a má pocit, že je to jeho vina, hledá chybu v sobě. Nakonec však často zjistí, že za tím může být něco jiného - zrada a kalkul. Pointa zní 'never ever' a skladba je věnovaná všem, kteří se někdy v někom zklamali," tvrdí Bagárová. Snaha se cení, ale snad příště zpěvačku uslyšíme i v zajímavějším hudebním podkladu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY