Hit letošního jara? Připravte se na nový singl "Hold My Hand" Jess Glynne

19.03.2015 08:05 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Pokud už vás unavuje neustálé střídání teplých a chladných březnových dnů a čekáte na pořádné jaro jako na smilování, aktuální to-be-hit "Hold My Hand" Jess Glynne do vás vpustí tak silný sluneční náboj, že si s ním vystačíte minimálně do května. Singlová novinka totiž v sobě skrývá přesně to, co člověk potřebuje po mrazivé zimě. Nenáročná a lehce zapamatovatelná melodie a svěží hitový náboj spolu s nadějeplným textem o spřízněné duši, jež vás chytne za ruku (respektive za srdce) a nepustí, dělá z písně ideálního adepta na jednu z hymen letošního jara. A ještě aby ne, když se produkce ujal Jack Patterson, člen v poslední době hojně skloňovaných Clean Bandit.

Klip měl sice premiéru již před měsícem, samotný singl však vychází v následujících dnech, tudíž by byla škoda, kdybyste o něj byli ochuzeni. Video se natáčelo v kalifornské poušti za přítomnosti zpěvaččiných přátel, kteří mají zálibu v tanci a béemikskách. Přehlédneme-li vlezlý product placement, nemohla naděje aktuální britské hudební scény zvolit uvolněnější a bezprostřednější způsob, jak natočit k tracku vizuál.

Novinka, spolu s předešlým singlem "Right Here", jenž se vyšplhal na šestou pozici britského žebříčku, bude samozřejmě součástí debutového alba, jehož vydání je naplánováno již na květen.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY