V Lucerna Music Baru bude v dubnu rušno. Zahrají zde Cancer Bats a While She Sleeps

12.03.2015 14:38 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Milovníci kvalitního metalcoru musí jásat. Britští While She Sleeps patří mezi největší talenty metalcorového žánru, a to již po jediné vydané desce z roku 2012. Ta se však v letošním roce dočká svého nástupce s názvem "Brainwashed", ze kterého bude kapela během koncertu nepochybně notně čerpat. Novinka vychází již 23. března a při nadcházejícím turné ji mladá skupina z anglického Sheffieldu bude náležitě propagovat svými energickými vystoupeními.

To kanadští Cancer Bats jsou již zavedenou formací míchající punk s hardcorem. I jim přichází na svět nová deska, "Searching For Zero" má pořadové číslo pět a kromě nových písní mohou fanoušci očekávat i nejlepší pecky z jejich dosavadní nabušené tvorby.

Koncert se odehraje v neděli 12. dubna v prostorách Lucerna Music Baru a večer budou otevírat ve 20:30 předkapely Hundredth z USA a Oathbreaker z Belgie. Lístky se v předprodeji prodávají na portálu Ticketportal za 455 Kč, na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz za 440 Kč a na pokladně Lucerna Music Baru za 415 Kč. V den akce se cena za lístek vyhoupne na 490 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY