Major Lazer vyměkli, na třetí desku lákají uvolněnou "Lean On"

05.03.2015 08:11 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Během únorového předávání cen Grammy americký DJ a producent Diplo oznámil, že jeho domovská parta Major Lazer letos vydá třetí desku. Necelý měsíc poté je venku první náznak toho, jak nástupce povedeného alba "Free The Universe" bude znít. Tím náznakem je v pondělí představená skladba "Lean On" s hostujícími DJ Snake a .

A verdikt? Zdá se, že Major Lazer vyměkli. Jasně, i na předchozí nahrávce byly pomalejší kusy včetně krásky "Get Free", a je tedy možné, že i touhle uvolněnou písní (pokud jste na texty, dejte si lyric video), která při troše fantazie zní jako vylepšená verze tohoto, publikum vesele matou, prozatím ale nelze zazdít fakt, že to je na svého času zaryté progresivce docela popina. Za šest.

Na chystané kolekci by se dle dostupných informací v roli hostů měli objevit také třeba Gwen Stefani, Pusha T, Travis $cott, Ellie Goulding nebo 2 Chainz. Relativně čerstvou novinkou z Diplova tábora je pak také čerstvé vydání alba projektu Jack Ü. Společná deska se Skrillexem dostala prozaický název "Skrillex And Diplo Present Jack Ü" a vyšla v pátek 27. února.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY