Madonna ohlásila světové turné, na podzim se vrátí i do Prahy

02.03.2015 09:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již před několika dny Madonna slíbila, že druhý březnový den ohlásí podrobnosti nadcházejícího světového turné. Zpěvačka splnila, co slíbila, a potěšující je, že si opět vzpomněla i na české fanoušky. Do Prahy dorazí již 7. listopadu.

Prozatím bylo oznámeno pětatřicet zastávek "The Rebel Heart Tour" v Evropě a Severní Americe, přičemž premiéra je plánovaná na 29. srpna v Miami na Floridě. Následovat budou představení v New Yorku, LA, Chicagu, Philadelphii, Bostonu, Vancouveru nebo Montrealu. Evropskou část turné Madonna odstartuje 4. listopadu v Kolíně nad Rýnem a kromě Prahy, kde ovládne O2 arenu, navštíví například Barcelonu, Paříž, Londýn nebo Glasgow.

Vstupenky na pražskou zastávku "The Rebel Heart Tour", jejichž ceny se pohybují v rozpětí 1 150 Kč až 5 760 Kč, budou v prodeji od 16. března. Pokud patříte do fan klubu zpěvačky, budete moci vybírat ta správná místa již od desátého březnového dne. Pokud jste v komunitě Live Nation, buďte v pozoru od pátku 13. března. V 10 hodin dopoledne začne předprodej pro členy jejich klubu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY