Nový živák Kylie Minogue vyjde již v druhé polovině března

27.02.2015 09:51 - Jaromír Koc | foto: swide.com

Jak jsme již informovali koncem loňského roku, zpěvačka Kylie Minogue nejspíš neunesla tíhu tajemství a asi i trochu ovlivněna vánoční náladou prozradila, že se fanoušci dočkají koncertního záznamu jejího aktuálního turné, během kterého vystoupila i v Česku. Nyní konečně známe i všechny podrobnosti.

Titul s názvem "Kiss Me Once Live At The SSE Hydro", jehož obsah byl pořízen dvanáctý listopadový den minulého roku v Glasgow, bude k dispozici ve třech formátech. Samozřejmě nebude chybět digitální verze a kromě ní logicky i formát DVD a Blu-ray. Oba fyzické nosiče navíc doplní i dvě audio CD s kompletním záznamem zmiňované show.

U nás bude novinka ke koupi od 20. března a tracklist slibuje následující: Breathe / Les Sex Intro, Les Sex, In My Arms, Timebomb, Wow, Step Back In Time, Spinning Around, Your Disco Needs You, On A Night Like This, Slow, Enjoy Yourself, Hand On Your Heart, Never Too Late, Got To Be Certain, I Should Be So Lucky, Skirt, Need You Tonight, Sexercize, Can't Get You Out Of My Head , Kids, Beautiful, Kiss Me Once, Get Outta My Way, Love At First Sight, Tears On My Pillow, Locomotion, All The Lovers, Into The Blue.

Dodejme, že Kylie i v letošním roce čeká několik koncertů. V průběhu března se představí na pěti show v Austrálii, v červnu ji přivítá Istanbul a odehraje tři koncerty v Anglii. V létě se opět vyskytne v blízkosti naší republiky - 18. července vystoupí jako jeden z headlinerů prestižního německého festivalu Melt!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY