," brání se - musicserver.cz">

Zpěvák Enter Shikari uhodil fanouška. "Sahat do kalhot si nenechám," brání se

26.02.2015 13:40 - Martin Wipplinger | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Koncerty britské elektro-rockové skupiny Enter Shikari, která je obecně vnímána jako jedna z pódiově nejpřitažlivějších klubových kapel současnosti, bývají divoké. A člověk si z nich může kromě hudebního zážitku odnést i něco navíc. Jako jeden z návštěvníků minulý týden v anglickém Portsmouthu, který za své vstupné očekával ještě nehudební vložku. Zpěvákovi Rou Reynoldsovi se snažil dostat do kalhot, ten ho ale usměrnil ranou pěstí.

Incident při turné k nové desce "The Mindsweep" zaznamenal jeden z návštěvníků. Po uveřejnění videa na YouTube se k události frontman Enter Shikari vyjádřil.

"Po tom, co jsem odzpíval písničku 'Radiate' v davu, se nějací lidé za mnou snažili stáhnout mi kalhoty. Několikrát jsem se je snažil odstrčit, ale bylo tam tak husto, že to nezabralo. Stupňovalo se to, sahali mi na zadek a... ehm 'podvozek'," vysvětluje Reynolds v prohlášení, které se objevilo na sociálních sítích i přímo pod videem.

"V tu chvíli jsem se v šoku otočil, lekl se a zeptal jsem se jich po dobrém, jestli nechtějí pěstí. Doufal jsem, že to přestane. Jenže se zdálo, že to mělo naprosto opačný efekt a dostali ještě větší kuráž," líčí zpěvák situaci, po které jednoho z přítomných uhodil.

Závěrem se sice za své chování omluvil, návštěvníkům svých vystoupení ale vzkázal, že cena vstupenky na koncert Enter Shikari, kteří budou jedním z headlinerů letošního ročníku festivalu Mighty Sounds, nezahrnuje volný vstup k jeho genitáliím. "Nejste doktoři a já nejsem prostitutka."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY