Cavalera Conspiracy zboří během června hned dvě města v České republice

20.02.2015 10:31 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Cavalera Conspiracy, úderka proslulých bratrů Cavalerů, přijede v červnu do Česka odehrát dvě vystoupení. V Praze se fanoušci dočkají 16. června v klubu MeetFactory a v Ostravě o den později v Rock And Roll Garage. Bratry Maxe a Igora momentálně na koncertech doplňují ještě kytarista Marc Rizzo a baskytarista Nate Newton.

Kapele v loňském roce vyšlo již třetí řadové album "Pandemonium", které lze považovat za jejich vůbec nejbrutálnější nahrávku na pomezí trash-metalu, groove a death-metalu. Nechyběly ani tradiční brazilské rytmy, i když v mnohem menší míře, než tomu tak bylo u bývalé domovské skupiny obou Brazilců Sepultury. Max Cavalera je z obou bratrů momentálně tím aktivnějším. V loňském roce mu kromě již zmíněné řadovky Cavalera Conspiracy vyšla i deska s nově založeným projektem Killer Be Killed a v letošním roce plánuje vydat novinku jeho nynější kmenové kapely Soulfly.

Lístky se prodávají na obvyklých předprodejních místech jednotně za 690 Kč. Připomeňme ještě, že Cavalera Conspiracy, kteří jsou některými stále považováni za přímé a pravé pokračovatele legendární Sepultury, se do České republiky vrací po čtyřech letech a přivezou nejen své skladby, ale jistě zazní i drtivé rytmy Soulfly a zmiňované Sepultury.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY