Björk představí na letošních Colours of Ostrava nové album "Vulnicura"

11.02.2015 10:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jedna z nejslavnějších a nejvlivnějších hudebních osobností 21. století, islandská zpěvačka, skladatelka, textařka a herečka Björk, vystoupí na letošním ročníku festivalu Colours of Ostrava. S početnou kapelou a bezmála dvacetičlenným smyčcovým orchestrem zde představí své nejnovější album "Vulnicura", které natočila na Islandu s venezuelským producentem elektronické hudby Arca. Ten také s Björk přijede do Ostravy.

"Nové, osobně laděné album si okamžitě získalo celosvětovou pozornost a většina vlivných magazínů se shodla na tom, že se jedná o jednu z největších hudebních událostí roku 2015," říká ředitelka festivalu Zlata Holušová. Projekce při koncertu na Colours of Ostrava nabídnou vizuály, které vznikly speciálně pro nadcházející jarní výstavu Björk v MoMA (Museum of Modern Art) v New Yorku. "Věříme, že se koncert i díky této neobvyklé vizuální show stane pro návštěvníky Colours of Ostrava nezapomenutelným zážitkem," doplňuje Holušová.

Festival Colours of Ostrava nabídne čtyři dny plné koncertů hvězd světové i domácí hudby, divadel, diskusí, workshopů, filmů i výtvarných aktivit. K již dříve potvzeným jménům patří St. Vincent, Mika, Caribou, José González, The Cinematic Orchestra, Caravan Palace, Swans, Klangkarussell, Dillon, Roni Size & Reprazent, Owen Pallett, Faiz Ali Faiz, Avishai Cohen’s New York Division, Black Strobe, Electro Deluxe, Oscar And The Wolf, Choir of Young Believers, Heymoonshaker, The Dumplings, John J Presley, The Mispers, Bazzookas, CoCo & The Butterfields, Nicolas Pellerin et les Grands Hurleurs, Abavuki a NO Blues.

V současné chvíli je k dostání limitovaná edice čtyřdenních vstupenek za 1 890 Kč v e-shopu Colours of Ostrava a v síti Eventim, cena platí pro 4 000 kusů nebo do 28. února 2015. V předprodeji v e-shopu je již také ubytování v kempu u areálu, parkování u areálu a parkování u kempu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY