Camouflage potvrzují skvělou formu. Jejich "Shine" zní hitově a má i fajn klip

09.02.2015 16:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Koncem minulého roku jsme informovali, že letošní březen bude mimo jiné ve znamení vydání nové desky německé legendární kapely Camouflage. Elektronické trio novinku pojmenovanou "Greyscale" na trh uvede v pátek 6. března, a to jak digitálně, tak na CD a vinylu s vloženým CD.

Pilotní singl se jmenuje "Shine" a Heiko Maile, Marcus Meyn a Oliver Kreyssig k němu právě představili videoklip. Zmiňovaný song prezentuje Camouflage v opravdu skvělé formě - skladba "Shine", která postupně hudebně roste a hutní, je (i díky jednoduchému oh-oh-refrénu) hitem na první dobrou. Klip je pro změnu velmi decentní - všichni hlavní protagonisté si pohrávají s různými odstíny žluté barvy, zatímco frontman Marcus se halí do umělé mlhy a v kombinaci se světly tak trošku svými gesty připomíná Davea Gahana.

Dodejme, že singl "Shine" bude ke koupi digitálně od 20. února a sběratele jistě potěší, že bude vylisována i limitovaná edice pěti set kusů CD singlů. Zároveň je dobré připomenout, že Camouflage s novou deskou vyjedou i na turné. Vzhledem k tomu, že kapela má velkou základnu fanoušků i u nás, dorazí také do Prahy. V klubu Roxy zahrají 19. dubna, o den dřív vystoupí v bratislavském Atelier Babylonu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY