Debbi nahrává desku coververzí. Dojde na Beatles i Britney

05.02.2015 16:55 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po nabitém roce 2013, ve kterém fanoušky potěšila nejen všeobecně chválenou studiovou dvojkou "Love, Logic & Will", ale i akustickým živákem "G2 Acoustic Stage", sice loni Debbi žádnou novinku nenabídla, letos by ale mohlo být vše jinak. Talentovaná zpěvačka totiž právě nahrává ve studiu svého producenta Martina Ledviny další album. Tentokrát dojde na desku předělávek, o které se mluvilo již před časem.

O vzniku novinky informovala Deborah Kahl diváky pořadu VIP Zprávy na TV Prima. "Jedná se o předělávky hitů interpretů, kteří mě v dětství hodně ovlivnili a kteří pro mě něco znamenají," prozradila jednadvacetiletá rusovláska s tím, že mezi vybranými písněmi nechybí ani kousky od The Beatles nebo Britney Spears, kterou dle svých slov v dětských letech zbožňovala.

Rodačka z německého Dortmundu zažila svůj zatím největší úspěch v roce 2011, kdy převzala cenu Anděl za Skladbu roku "Touch The Sun". Ta se stala velkým rádiovým hitem, podobně jako třeba další singly "La La" či "You Tak Me There" nebo spolupráce s rapperem Lipem "Ležím v tvé blízkosti". Za svou předloňskou druhou řadovku "Love, Logic & Will" byla Akademií populární hudby nominována na Anděla v kategorii Zpěvačka roku.

Kdy bude sbírka coververzí hotová, zatím Debbi neprozradila, jisté však je, že zpěvačce předělávky jdou. Kromě toho, že díky nim na sebe upozornila před šesti lety v SuperStar, některé zařazuje i do setlistu svých koncertů. Třeba "Someone Like You" od Adele, jejíž interpretaci přikládáme níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY