Cheryl jako bohyně? V "Only Human" tak opravdu vypadá

04.02.2015 16:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka Cheryl (kdysi i Cole, nyní už jen Cheryl) vydala v minulém roce velmi slušné album "Only Human", které však v prodejích zatím moc neválí. Doma v Anglii deska zlata nedosáhla a zbytek Evropy je k příjemnému popu této krásky téměř úplně hluchý. Ano, v éteru sice její aktuální hit "I Don't Care" slýchat můžeme, ale to je v případě Cheryl opravdu hodně málo.

Třeba přijde zlom díky singlové novince, kterou je titulní skladba "Only Human". Ta byla pro potřeby rádií i klipu nově přemíchána, doplněna jiným beatem a učiněna tak ještě více mainstreamovou. Jedním z důvodu je i ten fakt, že právě tento song je to pro Cheryl opravdovou srdcovkou, kterou má z celé nové desky úplně nejraději. Sama proto v její úspěch věří.

Klip ke krásné baladě naprosto koresponduje s její náladou i samotným textem. Cheryl se v něm prezentuje téměř jako bohyně, tančí pod modrým nebem i oblohou plnou hvězd, střídá nevšední kostýmy a hlavně s pokorou a velmi upřímně prožívá zpěv každého slova písně, kterou pro ni napsal osvědčený Matt Schwartz (Kylie Minogue, Olly Murs nebo Conor Maynard). Další skvěle odvedená práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY