Ezy připravuje duet s Monikou Bagárovou

28.01.2015 18:04 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zpěvák Ezy, který o sobě dal v minulém roce vědět například spoluprací "Be Mine" s Benem Cristovao a odjel turné s J.A.R., momentálně připravuje další singl. Spojil se s Monikou Bagárovou a už od konce roku pracují na společném songu. Nyní k němu vzniká i videoklip.

Ezy Hýbl se společně se svou kapelou EzyWay fanouškům singlově naposledy připomněl koncem loňského roku písní "Maloobchodník", která momentálně boduje v internetových hitparádách. Zároveň se jim naskytla příležitost objet několik koncertů se skupinou J.A.R. "Byla to pro nás úžasná příležitost a čest. Jsou to věci, o kterých se dlouho sní, a když se stanou skutečností, člověk jen těžko uvěří," říká interpret k této koncertní zkušenosti.

Na dalších projektech nyní Ezy pracuje se stejným týmem, který zastupuje Ewu Farnou či velké polské hvězdy. "Ezy je pop-funkový zpěvák. Pro nás je to neobvyklý projekt, který není typicky mainsteamový. Je to velký dříč s úžasným hlasem a věříme, že právě to české publikum ocení," myslí si jeho management.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY