Lana Del Rey má téměř hotové nové album. "Honeymoon" by mělo vyjít ještě letos

08.01.2015 08:13 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Není to zas tak dávno, co americká královna melancholických melodií Lana Del Rey vyhrožovala, že žádnou další hudbu už možná nenahraje, protože se svou skvělou nahrávkou "Born To Die" a následnou reedicí "Paradise" zcela vyčerpala. Nakonec se ale k radosti fanoušků stal pravdou opak - loni vydala album "Ultraviolence", které se zřejmě už brzy dočká svého nástupce.

Interpretka své plány odkryla v novém rozhovoru pro magazín Billboard. V něm, kromě dalšího, prozradila, že už má hotových hned devět songů a čeká jen na inspiraci k několika dalším, aby své třetí album dotáhla do konce. Pokud vás se svou poslední, kytarami ovlivněnou deskou tolik nenadchla, máte nyní důvod k radosti.

"Oproti mému poslednímu albu se to nové velmi liší. Je spíše podobné 'Born To Die' a 'Paradise'. Novinka roste v něco, co se mi fakt líbí. Docela si užívám, jak se s ní nořím do temnější atmosféry. Zatím jde vše výborně."

Kromě práce na dalším počinu se Lana v posledních měsících vrhla také na filmovou hudbu. Pro "Big Eyes", nové retro drama režiséra Tima Burtona, natočila hned dvě nové písničky (jednu z nich si můžete poslechnout pod článkem). Titulní track navíc přes Vánoce dala svým fanouškům jako dárek zdarma ke stažení. Kdy přesně se příznivci americké zpěvačky dočkají i její nové studiové nahrávky, která dostala jméno "Honeymoon", zatím není jasné. Zřejmě k tomu ale dojde už v tomto kalendářním roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY