Vyhrajte 5 x CD A-TAK! Máš šanci / 10 x 2 vstup na brněnskou GLOBAL CONNECTION PARTY + 10 x propiska / 3 x vstup na festival RESPECT / CD EMINEMA The Eminem Show

02.06.2002 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kdo nevyhraje, nevyhraje. Kdo nesoutěží, také nevyhraje. No tak se do nějaké ze soutěží pusťte!

A-tak! - Máš šanci
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG. U těch před několika týdny své druhé album s názvem "Máš šanci" vydala chlapecká formace A-tak!, na rádiích se chytil pilotní singl "Svět okolo nás" a přes léto na nás chtějí zaútočit coververzí "Léta prázdnin". Naši recenzi najdete tady, a pak už se klidně můžete pustit do soutěže, v níž může toto CD vyhrát celkem pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD A-tak! "Máš šanci" vstoupíte tady.

Global Connection party
© facebook interpreta
Druhá soutěž pro tento týden určitě potěší všechny příznivce kvalitní taneční hudby. Jak už se stalo téměř tradicí, opět u nás můžete vyhrát vstupenky a další ceny spojené s už čtvrtým kolem Global Connection Parties. První z nich se odehrála před několika týdny v Ostravě, nyní se můžete těšit na brněnskou (15.6.) a pražskou (21.6.) party. Tento týden můžete vyhrát 10 x 2 vstupenky na brněnskou party + 10 x propisku, o vstupenky na pražskou party se bude u nás soutěžit za týden. Více o brněnské party se dozvíte tady. Upozorňuji ale, že soutěže i samotné akce se mohou zúčastnit pouze tancechtivci starší osmnácti let!

Do kvízu o 10 x 2 vstupy + propisku na brněnskou GCP vstoupíte tady.

Festival Respect
© facebook interpreta
Před několika týdny jste u nás mohli vyhrát vstupenky na koncert Manu Chaa, což byl jakýsi předvoj celého dvoudenního festivalu Respect, který proběhne v Praze ve dnech 15. a 16. června. Vzhledem k tomu, že se festival týká world music, nenajdete na něm žádné popové hvězdy, ale o to zajímavější slibuje být zážitek z něj. Na akci vystoupí třeba Alaap (Indie), Zuco 103 (Brazílie), Cubanísimo (Kuba), Muzykanci (Polsko), Xistra (Španělsko), Baul Bishwa + Senses (Indie) či Besh o'droM (Maďarsko). My vám nabízíme tři volné vstupenky na festival, o němž se více dozvíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na festival Respect vstoupíte tady.

Eminem - The Eminem Show
© facebook interpreta
S následující speciální soutěží se budete na našem serveru potkávat ještě devět týdnů! Týká se totiž Eminema a jeho nového alba "The Eminem Show", které oficiálně vyšlo 27. května. Ve spolupráci s vydavatelstvím Universal jsme totiž pro vás připravili speciální propagační web k této desce, na níž najdete videoklip k pilotnímu singlu "Without Me", tapety na vaši pracovní plochu, další informace a samozřejmě i soutěž. Ta bude probíhat v celkem deseti kolech vždy po týdnu a vyhrát v ní budete moci nejdříve 5 x CD a poté 5 x tričko Eminema. Nyní tedy pokračujeme se soutěží pro druhý týden a pokud byste chtěli vyhrát CD "The Eminem Show", vstup do soutěže najdete na propagačním webu. Příjemné koukání, čtení a hodně štěstí!

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (Respect a Eminem jen pět), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat. A pokud nezodpoví vše správně nikdo, budeme stejným systémem vybírat z těch, kdo odpověděl správně na 9 otázek nebo 8...

Výherci soutěží z minulého týdne - CD Joe Cockera "Respect Yourself" vyhráli Tomáš Parkan z Jihlavy, Petr Sobotka z Prahy, Klára Kohoutová z Prahy, František Ehm z Duchcova a Iveta Šulcová z Čvrcovic. CD Mobyho "18" vyhráli Katka Srníčková z Prahy, Vladimír Skřehota z Prahy a Michal Velička z Ostravice. Výherci volných vstupů na Southpaw v Roxy budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

10 x 2 vstup na Global Connection v Praze + trička / 6 x CD Prohrála v kartách "Žádný čáry z nebe" (10. - 16.6.)
6 x CD Team "Mám na teba chuť" / 5 x CD singl Ecstasy Of St. Theresa "I'm (Not Really) Optimistic" (17. - 23.6.)
6 x CD Britney Spears "Britney" (24. - 30.6.)
5 x CD Sandry "The Wheel Of Time" (1. - 7.7.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY